Arròs de montanya 4h 20'
Recepta amb carn i bolets. Es pot fer amb el tipo de carn i de bolets que es vulgui. Arnau
Ingredients
per 4 persones
- 5 cebes grans
- carn de costelló
- 3 o 4 tomates naturals
- Pebre vermell
- Bolets
- 5 tasses d'arròs
Elaboració
1Tallem la ceba i la fregim a foc lent. Hi anem posant aigua per hidratar-la. El procés pot durar 2 o 3 hores.
2Apartem la ceba als costat hi fregim el costelló. Després el retirem junt amb la ceba i posar la tomata rallada amb una mica de pebre vermell
3Fem el mateix amb els bolets
4Ho barregem tot i posem l'arrós. 2 minuts a foc fort i tanquem el foc durant uns 10min perque empapi.
5Després hi tirem l'agua. 5 minuts a foc fort i 12 minuts a foc suau. Als 16 /17 minuts apaguem el foc i cobrim la paella amb una drap o diaris.