Pollastre rostit 2h
Arnau
Ingredients
per 4 persones
- Cuixes de pollastre
- Xalsitxes
- 3 fulles de llorer
- 2 cebes
- Una cabeça d'alls
- Mig got de brandy
- Xampinyons
- Prunes seques
- Pinyons
Elaboració
1Posem un raig d'oli a la cassola i comencem a fregir el pollastre i les salsitxes. Fins que quedin ben daurats.
2Un cop estigui fet ho apartem en un plat. A la cassola hi tirem la ceba i tota la cabeça d'alls sense pelar.
3Al cap de uns 15 min hi pode tirar els xampinyons i la tomata sense pell. Per pelar-la fà cil, la podem posar en aigua bullint 10 segons i després passar-la per aigua freda.
4Quan tot el sofregit estigui fet, hi tornem a col·locar la carn. Ho deixem 2 o 3 minuts tot barrejat i després i tirem el brandi per sobre, un got de brou de pollastre i les 3 fulles de llorer
5Ho tapem i deixem bullir 50 min. Després hi posem les prunes i els pinyons i ho deixem 30 minuts més.