Arròs de marisc 3h 50'
Arnau

Ingredients
per 4 persones
- 5 cebes
- 400g d'arròs
- 3 sépies petites
- 10 Gambes
- Musclos i cloïses
- 3 o 4 tomates naturals
Elaboració
1Tallem la ceba a trossets petits i amb un bon raig d'oli la posem a la paella a foc mínim. S'ha d'anar fent molt lentament. Li anirem afegint aigua perquè no es deshidrati. Al final ha de quedar com una pasta marronosa. Unes 2 hores.


2Un cop la ceba està feta la retirem a un costat de la paella i fem la sépia.

3Després posem la tomata ratllada, juntament amb la melsa de la sépia i una mica de pebre vermell.

4Quan la tomata es comença a enganxar-se a la paella ho barregem tot i li tirem l'arròs. Ho deixem 2 minuts a foc fort i tanquem el foc. Ho tapem i ho deixem reposar uns 15 minuts.

5Mentrestant fem els musclos i les cloïsses i guardem l'aigua que la farem servir per fer l'arrós.. Els primers 5 minuts a foc fort, després a foc mig. En total ho tindrem al foc uns 16 minuts. Després apaguem el foc i ho tapem durant uns 10 minuts. Abans de retirar-ho del foc hi afegim els musclos per sobre.
