Mandonguilles amb samfaina 3h 20'
El plat de la mama !!!! Arnau
Ingredients
per 4 persones
- Carn picada
- 2 ous
- All
- Julivert
- Una llesca de pa sec
- Llet
- Pa torrat
- Farina
- 2 cebes
- 2 pebrots
- 1 albergÃnia
- Tomates
Elaboració
1Primer eleborarem la samfaina. Posarem en una cassola un raig d'oli, les tomates ratllades, les cebes tallades a tires, el pebrot i mes tard l'albergÃnia
2Després farem les mandonguilles. En un plat hi posarem la carn picada juntament amb l'all i julivert picadet petit.
3Agafem un vas i l'omplim de llet. Hi afegim la molla del pa sec. Quan sigui ben tou ho afegim al plat amb la carn.
4També hi afegim els 2 ous i ho barregem tot.
5Hi anem posant pa torrat fins que quedi una massa més o mensy compacta. Hi afegim crema de llet i si cal després més pa torrat.
6Anem formant boletes i les enbadornem de farina. Després les fregim a la paella i quan estiguin fetes les barregem amb la samfaina.