Arròs al curri 1h
Recepta oriental Arnau
Ingredients
per 2 persones
- 3 dents d'all
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 4 troços de pexuga de pollastre
- 3 cullerades petites de curri
- 300g d'arrò basmati
- 1 tomata
Elaboració
1Posem en una paella amb oli calent les dents d'all pelats i el pollastre tallat a tires molt fines. També es pot fer a daus.
2Quan el pollastre està fet hi posem el pebrot tallat petit. Ho deixem fins que estigui tot ben fet.
3Hi afegim la tomata tallada ben petita i al cap de 4 o 5 minuts les cullerades de curri. Ho barregem tot.
4Hi afegim l'arròs i em deixem tot barrejat 2 o 3 minuts. Després hi tirem l'aigua i el fem bullir durant 12 o 13 minuts. Després el traiem del foc i el tapem amb un drap uns 10 minuts.