Lasanya de carn 2h

Arnau

Ingredients

per 4 persones

Elaboració

1En una cassola hi posem la ceba, els alls i la pastanaga a trossets ben petits. Hi tirem també les fulles de llorer. Quan porti ja uns 15 minuts hi tirem el got de brandi i el deixem reduir a foc fort.

2Quan les verdures estan ben fetes hi afegim la carn. La salpebrem i l'anem separant amb una espàtula.. Un cop la carn estigui cuita, hi afegim els pots de tomata i ho deixem uns 40 minuts fent xup xup.

3Bullim les làmines de pasta uns 8 o 10 minuts en una olla amb sal i oli perquè no s'enganxin i les anem col·locant en un drap sec un cop bullides.

4Montem la lasanya en una safata per anar al forn. Anem fent pisos.

5És l'hora de fer la beixamel. Agafem una olla i la posem al foc amb la mantega. Un cop estigui ben desfeta hi afegim la farina. Ho anem barrejant amb la batedora perquè no es cremi la farina. Un cop la farina estigui cuita, hi afem la llet. poc a poc i ho anem barrejant.

6Anem afegint tanta llet com beixamel vulguem. Quan ja estigui força espessa hi afegim el pebre i la nou moscada. Un cop estigui ben densa la tirem per sobre de la lasanya. Hi afeim el fomratge ratllat i un troçets de mantega i la posem la form a gratinar.