Arròs d'ànec 3h

Arnau

Ingredients

per 4 persones

Elaboració

1Tallem la ceba molt petita i la posem a la olla amb bastant d'oli. Li deixem durant unes 2h a foc fluix. L'anem barrejant i de tant en tant li tirem una mica d'aigua.

2Un cop la ceba està bastant poxa, li afegim la tomata rallada amb una mica de pebre vermell. Ho barregem tot i li deixem uns 15 minuts.

3Li tirem l'ànec tallat a tallets petits i ho deixem 15 minuts.

4Li tirem les trompetes de la mort i ho deixem tot junt uns 10 minuts. Si les trompetes de la mort estan deshidretades les haurem hagut de posar abans 1h amb aigua.

5Hi tirem l'arròs i ho deixem 2 minuts a foc fort. Parem el foci ho tapem durant 20 minuts.

6Després ja podem tornar a obrir el foc i tirari l'aigua. Podem utilitzar la que ha sobrat de les trompetes. hi tirem la sal. Ho deixarem 5 minuts a foc fort i després a foc mig. En total 16/17 min. Després parem le foc i ho tapem amb un drap durant 10 minuts