Galtes de porc guisades 3h
Arnau
Ingredients
per 4 persones
- 4 galtes de porc
- 3 cebes tendres
- 1 porro
- 1/2 Litre de vi negre
- 2 pastanagues
- 12 avellanes
- 2 tocets de xocolata
- Julivert
- 4 tomates
Elaboració
1Posem les galtes a la olla i les marquem bè per els dos costats. Després les retirem.
2Talles les cebes i el porro i ho posem a la olla. Quan estiguin ja una mica poxes hi afegim la tomata que hem ratllat previament.
3Quan veiem que la tomata ja s'ha sofregit hi afegim la meitat del vi i ho posem a foc fort perque s'evapori.
4Quan ja estigui evaporat hi afegim les galtes, la resta del vi i ho cobrim amb aigua.
5Ho deixem fer xup xup durant 2h. Després retirem les galtes i ho passem tot per un colador. Lo que quedi en el colodor ho tirem i el suc el tornem a posar a la olla.
6Hi afegim tambè una picada que hem preperat (avellanes, xocolata, juliver, sal). Hi posem les galtes, la pastanaga tallada i ho deixem un 15 min mes. Hi afegim una mica mes d'aigua