Galtes de porc guisades 3h

Arnau

Ingredients

per 4 persones

Elaboració

1Posem les galtes a la olla i les marquem bè per els dos costats. Després les retirem.

2Talles les cebes i el porro i ho posem a la olla. Quan estiguin ja una mica poxes hi afegim la tomata que hem ratllat previament.

3Quan veiem que la tomata ja s'ha sofregit hi afegim la meitat del vi i ho posem a foc fort perque s'evapori.

4Quan ja estigui evaporat hi afegim les galtes, la resta del vi i ho cobrim amb aigua.

5Ho deixem fer xup xup durant 2h. Després retirem les galtes i ho passem tot per un colador. Lo que quedi en el colodor ho tirem i el suc el tornem a posar a la olla.

6Hi afegim tambè una picada que hem preperat (avellanes, xocolata, juliver, sal). Hi posem les galtes, la pastanaga tallada i ho deixem un 15 min mes. Hi afegim una mica mes d'aigua