Espaguetis negres amb marisc 2h 30'
Arnau

Ingredients
per 4 persones
- 2 cebes grans
- Gambes
- 2 dents d'all
- Tomata natural
- 2 fulles de llorer
- Espaguetis negres
- Formatge parmasà
- Musclos
- Cloïsses
- 2 sépies
- Pebre vermell
Elaboració
1Tallem la ceba i l'all i ho posem al foc.. hi posem 2 fulles de llorer.
2Un cop la ceba està poxa, hi posem la sépia tallada en tires .


3Quan la sépia estigui feta hi posem la tomata natural rallada. Li afegim una mica de pebre vermell..

4Quan la tomata s'ha sofregit, hi afegim les gambes i les farem volta i volta perquè deixin anar el suc. Després les treurem.

5Ho barregem bé tot i afegim els musclos, les cloïsses i les gambes. Tot pelat i sense clova. Després ho barregem juntament amb els espaguetis.

