Espaguetis negres amb marisc 2h 30'
Arnau
Ingredients
per 4 persones
- 2 cebes grans
- Gambes
- 2 dents d'all
- Tomata natural
- 2 fulles de llorer
- Espaguetis negres
- Formatge parmasÃ
- Musclos
- Cloïsses
- 2 sèpies
- Pebre vermell
Elaboració
1Tallem la ceba i l'all i ho posem al foc.. hi posem 2 fulles de llorer.
2Un cop la ceba està poxa, hi posem la sèÂpia tallada en tires .
3Quan la sèÂpia estigui feta hi posem la tomata natural rallada. Li afegim una mica de pebre vermell..
4Quan la tomata s'ha sofregit, hi afegim les gambes i les farem volta i volta perquè deixin anar el suc. Desprès les traurem.
5Ho barregem bè tot i afegim els musclos, les cloïsses i les gambes. Tot pelat i sense clova. Desprès ho barregem juntament amb els espaguetis.