Paella valenciana 2h
3 vegades mes d'aigua que d'arrós. Arnau

Ingredients
per 4 persones
- Mongeta verda
- 4oog d'arrós
- 3 branques de romaní
- Pebre vermell
- Pollastre i/o conill
- Tomata natural
- Zafrà
- Brou de pollastre
Elaboració
1Posem els trossets de pollastre en una paella, els salem i els fem fins que estiguin ben daurats. Després els apartem al voltant de la paella i hi posem la mangeta verda tallada.


2Quan la mongeta està feta la retirem com el pollastre i al mig de la paella li posem la tomata rallada amb el pebre vermell. Quan la tomata s'ha sofregit ho barregem tot.


3Ara és el moment de posar-hi el caldo, el safrà i les branquetes de romaní. Tirarem 3 vegades mes de brou que d'arrós. Per 400g d'arrós hi posarem 1,2L de brou. Un cop li hem tirat agafem la marca a la paella. Després li afegim 2L mes d'aigua/brou i el fem bullir fins tornar a la marca anterior.

4Un cop hem arribat a la marca inicial hi posem l'arrós. Ho deixarem 5 minuts a foc fort i 11 minuts a foc normal. Passats 16 o 17 minuts apagarem el foc i ho taparem amb un drap 10 minuts. És important no barrejar l'arrós.
