Risotto de verdures 1h 20'
Arnau
Ingredients
per 4 persones
- 2 cebes
- 2 prebrots
- 2 pastanagues
- 3 dents d'all
- Xampinyons
- 5 tasses d'arròs
- Formatge parmesÃ
- 1 got de vi blanc
- Pèsols
Elaboració
1Tallem la ceba amb talls allargats i la posem a fregir en una paella amb un raig d'oli juntament amb els alls. Quan la ceba porti uns 3 o 4 minuts, hi tirem la pastanaga tallada a cuadrets petits.
2Al cap d'uns 15 minuts hi afegim els xampinyons I quan aquests estiguin fets hi posem el pebrot verd
3Quan el sofregit estigui fet, afegim 2 tasses per persona d'arròs i ho barregem amb la resta de sofregit. Després hi afegirem el got de vi blanc i ho deixarem reduir a foc fort.
4Quan el vi s'hagi reduït, hi afegim els pèsols. En aquest punt anirem afegint aigua mica en mica i deixat que es vagi reduint i això tota l'estona fins que l'arròs estigui fet. Ho hem de barrejar tota l'estona perquè l'arròs deixi anar el midò.
5Quan faltin 2 o 3 minuts perquè l'arròs estigui fet hi afegim formatge parmesà . Ho barregem bè. Ens ha de quedar bastant pastòs.